Ευχαριστήριο προς Spiridakos Yacht Cruises

Προς: Spiridakos Yacht Cruises
Κ. Λεωνίδα Σπιριδάκο
Σαντορίνη 27-07-2018
Αρ. Πρωτ. 101

Κύριε Λεωνίδα η προσφορά σας το 2017 1.000 ευρώ ήταν βάλσαμο για τις πρώτες ανάγκες του νεοσύστατου Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης. Μέχρι σήμερα στον Ν.Ο.Σ. δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο θήρας.
Σκοπός και όραμα του ομίλου μας είναι να μεταφέρει τις ιστιοπλοϊκές και ναυτικές γνώσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο νησί δημιουργώντας ένα φυτώριο αυριανών αθλητών, πρωταθλητών και γιατί όχι ολυμπιονικών. Να δοθεί η διέξοδος σε πολλά παιδιά να απασχοληθούν τον ελεύθερο χρόνο τους με το άθλημα και να αποτραβηχτούν από συνήθειες της εποχής μας που δεν προσφέρουν
απολύτως τίποτα.
Μέσα από τον όμιλο θα δοθεί σε πολλά παιδιά η ευκαιρία για επαγγελματική απασχόληση και αποκατάσταση αφού το νησί έχει πολύ μεγάλη ζήτηση στο επάγγελμα του καπετάνιου (skipper) και κυρίως έμπειρων ιστιοπλόων λόγω του μεγάλου αριθμού των επαγγελματικών ιστιοπλοϊκών σκαφών που έχει το νησί σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Είμαστε 52 εγγεγραμμένα τακτικά μέλη και από τις 17-05-2018 ήμαστε επίσημα
αναγνωρισμένο Αθλητικό σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σήμερα στο όμιλο είναι εγγεγραμμένοι 58 μικροί αθλητές από 7 -15 ετών και η λίστα αναμονής που κάθε μέρα μεγαλώνει δημιουργεί την ανάγκη για αγορά καινούργιων υλικών όπως
σκαφών, εξοπλισμού αλλά και κάλυψη των εξόδων δεύτερου προπονητή και μελλοντικά την διεξαγωγή αγώνων αλλά και την συμμετοχή του ομίλου μας σε πανελλαδικούς αγώνες.
Η ετήσια εκδήλωση του Ν.Ο.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις
του ομίλου στην Βλυχάδα την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.
Σε ευχαριστώ πολύ, καλές δουλειές, υγεία, αγάπη, ευεξία, ευτυχία, όνειρα χαμόγελα,
επιτυχίες και σου εύχομαι ο θεός να χαρίζει υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου.

Για το σωματείο
Πρόεδρος: Αντώνης Καραμολέγκος