Ευχαριστήριο προς Captain Ted’s Santorini Sailing

Προς: Dina Stathis Santorini Sailing
Κ. Θεόδωρο Στάθη
Σαντορίνη 28-07-2018
Αρ. Πρωτ. 102

Αγαπητέ Θόδωρε η προσφορά σου 1000e ήταν βάλσαμο για τις πρώτες ανάγκες του νεοσύστατου Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης. Μέχρι σήμερα στον Ν.Ο.Σ. στηρίζεται στους χορηγούς, γιατί δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο θήρας.
Σκοπός και όραμα του ομίλου μας είναι να μεταφέρει τις ιστιοπλοϊκές και ναυτικές γνώσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο νησί δημιουργώντας ένα φυτώριο αυριανών αθλητών, πρωταθλητών και γιατί όχι ολυμπιονικών.Να δοθεί η διέξοδος σε πολλά παιδιά να απασχοληθούν τον ελεύθερο χρόνο τους με το άθλημα και να αποτραβηχτούν από συνήθειες της εποχής μας που δεν προσφέρουν
απολύτως τίποτα.
Μέσα από τον όμιλο θα δοθεί σε πολλά παιδιά η ευκαιρία για επαγγελματική απασχόληση και αποκατάσταση αφού το νησί έχει πολύ μεγάλη ζήτηση στο επάγγελμα του καπετάνιου (skipper) και κυρίως έμπειρων ιστιοπλόων λόγω του μεγάλου αριθμού των επαγγελματικών ιστιοπλοϊκών σκαφών που έχει το νησί σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Είμαστε 52 εγγεγραμμένα τακτικά μέλη και από τις 17-05-2018 ήμαστε επίσημα αναγνωρισμένο Αθλητικό σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σήμερα στο όμιλο είναι εγγεγραμμένοι 58 μικροί αθλητές από 7 -15 ετών και η λίστα αναμονής που κάθε μέρα μεγαλώνει δημιουργεί την ανάγκη για αγορά καινούργιων υλικών όπως σκαφών, εξοπλισμού αλλά και κάλυψη των εξόδων δεύτερου προπονητή και μελλοντικά την διεξαγωγή αγώνων αλλά και την συμμετοχή του ομίλου μας σε πανελλαδικούς αγώνες.
Θα σε κρατάμε ενήμερο για τις δράσεις του Ομίλου μας. Το λογότυπο της εταιρείας σου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ν.Ο.Σ. www.santorininc.com και θα το βάλουμε σε ένα σκαφάκι optimist που με την πολύτιμη χορηγία σου θα επισκευάσουμε.
Η ετήσια εκδήλωση του Ν.Ο.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Βλυχάδα την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. Η
παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Σε ευχαριστούμε πολύ, καλές δουλειές, υγεία, αγάπη, ευεξία, ευτυχία, όνειρα χαμόγελα,
επιτυχίες και σου εύχομαι ο θεός να χαρίζει υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου.

Για το σωματείο
Πρόεδρος: Αντώνης Καραμολέγκος τηλ. 6944371312