Το Ναυτικό Μουσείο Οίας στην Σαντορίνη εκπέμπει SOS

Τα μηδαμινά έξοδα του Ναυτικού Μουσείου Οίας τα οποία δεν του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει το οδηγούν στο κλείσιμο. «Προτείνετε στους πελάτες σας να επισκεφτούν το μοναδικής ποιότητας μουσείο που αναδεικνύει την ακμή του πολιτισμού του καπετανότοπού μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι της Οίας και κάνουν έκκληση για εθελοντικές χορηγίες.

Η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί ιδιοκτήτες/managers όλων των τουριστικών καταλυμάτων της Οίας. Το Ναυτικό Μουσείο της Οίας, αυτό το κόσμημα του μικρού μας τόπου, που υπήρξε μεγαλειώδης, κινδυνεύει να σταματήσει την λειτουργία του.

Τα μηδαμινά έσοδα του, δεν του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει στην βαρεία φορολογία που επιβάλλεται πλέον στο ίδρυμα στο οποίο ανήκει, και οι «κληρονόμοι» των ιδρυτών , όσοι απέμειναν, πασχίζουν να το συντηρούν με ίδια έξοδα. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ : Προτείνετε στους πελάτες σας να επισκεφτούν το μοναδικής ποιότητας μουσείο που αναδεικνύει την ακμή του πολιτισμού του καπετανότοπού μας.

Μιλήστε τους για την ιστορία της Οίας, κινείστε τους το ενδιαφέρον να επισκεφτούν το μουσείο μας. Με τον τρόπο αυτό, και με εθελοντικές προσωπικές χορηγίες, μπορούμε να το διατηρήσουμε !! Παρακάτω παραθέτουμε τον λογαριασμό IBAN της Alpha τράπεζας, και όποιος ευαισθητοποιείται ώστε να διατηρηθεί το μοναδικό στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας, ας καταθέσει ότι μπορεί.

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΑΣ ΑLPHA IBAN : GR09 0140 6230 6230 0200 2009 179 Βοηθείστε να σώσουμε το μουσείο !!!

Πηγή: www.aigaio365.gr