Ευχαριστήρια επιστολή προς Blue Star Feries

Προς: κύριο Ελευθέριο Ιωάννη Δακουτρό
Λιμενικό Πράκτορα της Blue Star Ferries στην Σαντορίνη
Σαντορίνη 16-03-2018
Αρ. Πρωτ. 85

Κύριε  Λευτέρη όπως μας ενημέρωσε η κυρία Κωνσταντίνα Αλεξιάδου, η έκπτωση στα εισιτήρια των προπονητών, που μας έγκρινε η ακτοπλοϊκή εταιρεία που πρακτορεύετε  στην Σαντορίνη, είναι πολύ σημαντική, γιατί βάλατε ένα μικρό λιθαράκι, στο ξεκίνημα του νεοσύστατου Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης και συμβάλλεται σημαντικά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του τόπου μας.

Ελπίζουμε η χορηγία σας να γίνει παράδειγμα και για άλλες εταιρίες, φορείς ή συμπατριώτες μας.  Με αυτή σας την προσφορά μας βοηθάτε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας, που είναι να διασώσουμε τις Ναυτικές Παραδόσεις του τόπου μας, να αναπτύξουν τα παιδιά μας αισθήματα αγάπης για τη Θάλασσα, και να αποκτήσουν σωστή Ναυτική Παιδεία, απομακρύνοντας παράλληλα τον κίνδυνο ενασχόλησής τους με άλλες βλαβερές συνήθειες η και επικίνδυνες δραστηριότητες.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις δράσεις μας και το λογότυπο της Blue Star Ferries   είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ν.Ο.Σ.   http://www.santorininc.com/.

Όταν μας προμηθεύσετε την σημαία της εταιρίας σας, θα την αναρτήσουμε στην παραλία της Βλυχάδας, δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο, που μας παραχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας.

Σας ευχαριστούμε πολύ,  καλές δουλειές και ευχόμαστε ο θεός να χαρίζει υγεία σε σας στις οικογένειές σας και πάντα καλοτάξιδα τα πλοία σας.

                                                  

Για το σωματείο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου

Πρόεδρος: Αντώνης Καραμολέγκος τηλ. 6944371312
Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Δ. Ζώρζος
Γενικός Γραμματέας: Αγαμέμνων Α. Καραμολέγκος
Ταμίας: Χρίστος Π.  Γαλαίος
Ειδικός Γραμματέας, Έφορος Αθλητισμού και Έφορος Λιμένος: Δημήτρης Ε. Ζώρζος