Έναρξη Προπονήσεων Γνωριμίας

Γνωριμία με την Ιστιοπλοΐα
Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης πραγματοποιεί δοκιμαστικό τμήμα αρχαρίων ιστιοπλοΐας ώστε να γνωριστούν η μικροί μας φίλοι με την τέχνη του αρμενίσματος και να μοιραστούν την αγάπη μας για το άθλημα της ιστιοπλοΐας και την θάλασσα.
Τα τμήματα γνωριμίας είναι κάθε Παρασκευή:
15:00-17:00 : Ηλικίες 6 έως 12
17:00-19:00 : Ηλικίες 12+
Τηλ. επικοινωνίας  ‭+30 693 2250257‬ Ιωάννη Κουέλης – Έφορος Τριγώνου
Η θάλασσα δεν προσφέρεται μόνο για παιχνίδια, αλλά και για εξοικείωση με το υγρό στοιχείο. Η γνωριμία με την ιστιοπλοΐα, ένα άθλημα που αποπνέει νίκες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η τέχνη της ιστιοπλοΐας, γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων, εξακολουθεί να είναι επίκαιρη και να αποτελεί ένα άθλημα και ένα μέσο εκτόνωσης όχι μόνο για ενηλίκους, αλλά και για τα παιδιά.
Εκτός του ότι γυμνάζει όλο το σώμα, αποτελεί μοναδική ευκαιρία ώστε τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στη φύση και στη θάλασσα.

Γιατί ιστιοπλοΐα;

Τα παιδιά θα βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες με την ιστιοπλοΐα,
Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να σκέφτονται μόνα τους, να ψάχνουν τρόπους να λύνουν προβλήματα και να αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και η σωστή λήψη αποφάσεων.

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα που δεν χρειάζεται υπεραθλητές ή σωματική διάπλαση, ενώ η φυσική ικανότητα δεν είναι το ζητούμενο για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με αυτή. Κι αυτό διότι οι γνώσεις που αποκτούνται σε συνδυασμό με τη συνεχή μάθηση και τη θέληση του αθλούμενου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ιστιοπλόου.